Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș


Domenii Teste rapide COVID-19

Test rapid Ag (antigen) Covid-19, proba prelevata nazofaringian, 20 teste/cutieRapiGen

85000 leiIn stoc Înapoi
Cod: G61RHA20 Prezentare: Cutie cu 20 teste individuale

Specificatii

TVA 0
Made in Koreea, Marcaj CE, IVD
Aviz de la MS-ANMDM
*Scutit de TVA cu drept de deducere conform OUG 226/2020 art. XIV (1)Poate fi facut acasa! Interpretare usoara!


AVANTAJE TEST RAPID BIOCREDIT COVID-19 Ag:
- rezultat rapid: 5-8 minute
- reprezinta o procedura simpla, rapida si ieftina
- nu necesita reactivi suplimentari sau prelucrari ulterioare
- certificat CE


Descriere tehnica:


Noul Coronavirus 2019 (2019-nCoV) este un virus ARN monocatenar.
Boala data de COVID-19 este o boală respiratorie cauzată de 2019-nCoV. 2019-nCoV aparține genului Beta-coronavirus, care include și coronavirusul sindromului respirator sever acut (SARS-CoV, 2003) și coronavirusul sindromului respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV, 2012). Coronavirusurile, 2019-nCoV au in componenta patru proteine virale numite spike (S), înveliș (E), membrană (M) și nucleocapsid (N).


Semnele comune de infecție includ simptome respiratorii, febră, tuse, și dificultăți de respirație. În cazuri mai severe, infecția poate provoca pneumonie, sindrom respirator acut sever, insuficiență renală și chiar moarte.


Recomandările standard pentru a preveni răspândirea infecției includ spălarea periodică a mâinilor, acoperirea gurii și a nasului atunci când se tuseste și strănuta, gătirea completă a cărnii și a ouălor. Evitați contactul strâns cu cineva care prezintă simptome ale bolilor respiratorii, cum ar fi tuse și strănut.


Principiul de testare:
BIOCREDIT COVID-19 Ag este un test imunocromatografic prin flux lateral cu sistem dublu de colorare. Testul conține un tampon conjugat din aur coloidal și o bandă de membrană pre-acoperită cu anticorpii specifici antigenului SARS-CoV-2 de pe liniile de testare (T). Daca specimenul testat contine antigenul SARS-CoV-2, pe liniile de testare (T) va aparea o bandă neagră, sub forma unui complex conjugat anticorp-antigen-anticorp. Linia de control (C) este utilizată pentru controlul procedural si apare întotdeauna dacă testul este efectuat correct.


Utilizare: Pentru detectarea calitativă a antigenului SARS-CoV-2 din nazofaringele uman. Acest test este destinat diagnosticului rapid in vitro al infectiei cu COVID-19.


Componentele kitului:
- Fiecare test rapid este sigilat in propriul ambalaj - 20buc
- Tub de diluent pentru testare - 20 de flacoane
- Capace cu filtru - 20 buc
- Tampon sterilizat pentru recoltarea probelor nazofaringiene - 20 buc
- Instructiuni de folosire


Caracteristici de performanta:
BIOCREDIT COVID-19 Ag a fost evaluat prin PCR.


Rezultatele sunt rezumate mai jos: 
1. Sensibilitate și specificitate:98%
2. Precizia testului s-a determinat prin rularea de trei ori a analizei probelor representative, in trei loturi, folosind următorul panou de probe: negativ, pozitiv scăzut, pozitiv mediu și pozitiv puternic. Toate probele sunt identificate corect 100% din timp.
3. Reactivitate încrucișată BIOCREDIT COVID-19 Ag a fost testat fata de 20 de microorganisme și virușuri cu care ar putea reacție încrucișată.
Rezultatele au arătat că BIOCREDIT COVID-19 Ag nu a avut nici o reacție încrucișată cu microorganisme și virușuri, cu excepția reacției încrucișate foarte slabe cu SARS-coronavirus.
4. Interferențe BIOCREDIT COVID-19 Ag a fost testat cu 14 substanțe potențial endogene sau exogene. Rezultatele au arătat că BIOCREDIT COVID-19 Ag nu a avut nicio interferență cu substanțe endogene sau exogene Impachetare: cutie x 20 teste individuale


Comanda minima: 1 cutie cu 20 teste


 


 

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.