Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș


Domenii Decontaminare / purificare aer

Cantitate limitata!
Vezi fişa tehnică

Nebulizator dezinfectie Cube SCube atomizers

17125001585000 lei Înapoi
Cod: Prezentare: Buc.

SpecificatiiNebulizatoare de dezinfectie tridimensionala CUBE S


CUBE S este un nebulizator performant tridimensional pentru bio-decontaminare destinat dezinfectari spatiilor de lucru, scolilor, gradinitelor, bibliotecilor, spitalelor, cabinetelor medicale, restaurantelor, cantinelor, saliilor de evenimente, camerelor de hotel, pietelor, magazinelor, mijloacelor de transport in comun sau oricarui alt spatiu de pana la 300 metri cubi.


Cunoscand si intelegand pandemia provocata de COVID-19, nevoia unui mediu curat nu a fost niciodata mai importanta.
In aceasta lupta cu noul inamic invizibil, una dintre cele mai eficente solutii de decontaminare este PEROXIDUL DE HIDROGEN, solutie ce este 100% compatibila cu nebulizatorul CUBE S. Pe de alta parte CUBE S poate fi utilizat in combinatie cu orice alt produs biocid avizat de Ministerul Sanatatii.


Cum functioneaza?


Printr-o simpla actionare de buton, Peroxidul de Hidrogen este automat directionat catre o turbina de inalta precizie.
Sistemul revolutionar de dispersie descompune solutia de biocid in milioane de microparticule.
Aceste microparticole raman in aer pentru o perioada de timp indelungata, dezinfectand intregul volum tratat.
Utilizat impreuna cu Peroxidul de Hidrogen noul CUBE S elimina cu succes germenii si agentii patogeni, indiferent de natura lor.

Tehnologie preventiva multi scop:


- usor de folosit si intuitiv avand un singur buton, iar operarea acestuia nu necesita o pregatire suplimentara.


- eficent si portabil CUBE S poate fi instalat oriunde si poate decontamina orice incinta de pina la 300 metri cubi fiindu-i necesar o doza minima de produs biocid (3 mililitri / metru cub).


- sigur si fara niciun risc pentru suprafete sau echipamente electronice, nu lasa urme si garanteaza un proces perfect de decontaminare.


- rapid poate dezinfecta toate suprafetele si aerul dintr-o incinta de 100 metri cubi in mai putin de 10 minute, iar incinta poate fi reutilizata dupa doar 15 minute de la finalizarea decontaminarii.


- nontoxic prin utilizarea Peroxidului de Hidrogen, garanteaza siguranta maxima pentru utilizator, mediu si pentru toate materialele dezinfectate iar dupa utilizare ramane un miros placut si neutru in incinta decontaminata.


Proiectat pentru medicina, folosit oriunde.


Initial sistemul nostru de dezinfectare automata a aerului a fost dezvoltat pentru a combate infectia incrucisata a profesionistilor din domeniul sanatatii, cum ar fi spitalele, cabinetele medicale, cabinetele stomatologice, laboratoarele si ambulantele. Cu toate acestea asa cum demonstreaza pandemia provocata de COVID-19, problema dezinfectiei nu se mai limiteaza strict la domeniul medical.
Sistemul nostru poate fi utilizat si in alte domenii de activitate, cum ar fi transportul aerian, rutier, maritim, aerian si feroviar, scoli, gradinite, restaurante, sectii de politie, case funerare, camere de hotel, cladiri de birouri, cladiri rezidentiale, magazine, supermarketuri, frizerii, saloane de infrumusetare, piete publice, sau orice alt spatiu, inchis cu volum de pina la 300 metri cubi.


Specificatii:


- putere maxima 650 watti
- debit solutie nebulizata 3ml/m3
- presiune maxima suflanta 180 mbar
- turatie regim de lucru 17000 rpm
- nivel de zgomot 105 db
- volumul recipientului 1 L
- greutate 6 kg


Dimensiuni (L x l x H) 205 x 315 x 252 mm


Observatii:
- Este INTERZISA folosirea substantelor inflamabile sau a dezinfectantilor pe baza de alcool sau clor. Utilizati DOAR produse biocide aprobate de Ministerul Sanatatii.

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.