Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș


Domenii Medical Hemomixere si sudeuze

Aparat portabil pentru sudare tubulatura HEMOWELD-BDelcon

In stoc Înapoi
Cod: Prezentare:

SpecificatiiPoate fi folosit pentru sigilarea oricarei tubulaturi standard a pungilor de sange. Sudeuza este potrivita operatiilor simple de rutina, fiind folosita in mod obisnuit la punctul de donare sange pentru sigilarea tubulaturii dupa colectarea sangelui chiar si realizata pe aparatul de afereza.
Cu bateria complet incarcata, poate realiza pana la 500 de suduri.

• Usor, circa 1 kg
• Capacitate mare, 500 de suduri
• Certificat pentru a opera cu acul conectat la donator
• Livrat cu geanta de umar

HEMOWELD-B se livreaza impreuna cu o geanta de transport confortabila pentru umar. Sudeuza este portabila si este dotata cu o baterie complet reincarcabila.

Sudeuza poate fi folosita pentru sigilarea celor mai multe tipuri de tubulaturi disponibile pe piata. Este usor de folosit si de curatat si, datorita consumului sau redus de energie si permite efectuarea a peste 500 de proceduri cu bateria complet incarcata. Fiecare sudura are pe mijloc o linie dupa care se separa cu usurinta cele doua parti.

Pentru evitarea deteriorarii aparatului si tubulaturii, dotarea standard include sisteme de protectie la supraincalzire si contra formarii de bule de aer. Un bip si un semnal luminos indica prezenta bulelor la sigilare, electrod murdar sau baterie slaba.

Sudeuza este certificata ca fiind Clasa CF pentru Standardul de Securitate Electrica si se poate folosi si cu acul conectat inca la pacient.

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.