Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 115 LEI
0 produse - 0 leiCoș


Domenii Medical Pneumologie / O.R.L.

VORTEX® cu masca pentru copii +2 aniPari

18500 leiIn stoc Înapoi
Cod: 051G1040 Prezentare:

SpecificatiiSistem pentru toate inhalatoarele cu doza controlata obisnuite (MDI) cu tub metalic antistatic, ce asigura o dozare sigura.

• Mic, usor si comod
• Pentru varste de peste 2 ani


" Apasati si inspirati " aceasta poate fi versiunea prescurtata a instructiunilor de utilizare a MDI. Din pacate nu este chiar atat de usor pentru multi pacienti, in special pentru copii si persoanele varstnice. Ambele grupe au adesea dificultati cu declansarea pulverizarii si inspirarea in acelasi timp. Ca rezultat aceasta inseamna ca foarte adesea o mare parte din medicament se depoziteaza in gura si in gat.

Tubul antistatic al VORTEX® ajuta la depasirea acestor dezavantaje ale MDI . Dupa declansarea pulverizarii, pacientul dispune de un timp in care sa inspire medicamentul din VORTEX®.
In acest fel este mult mai usor sa coordoneze apasarea si inhalarea, iar dozarea sigura face terapia mai eficienta. Datorita principiului unic de rasucire tip ciclon, norul medicamentos este amestecat in vortex cand pacientul inspira. In aceste conditii picaturile fine sunt directionate direct in plamani si nu se mai formeaza depuneri nedorite de medicament in gura si in gat.

VORTEX® se poate spala in masina de spalat vase, se poate fierbe, dezinfecta si steriliza pentru utilizare in spitale.

Mastile livrate sunt detasabile si interschimbabile.

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.