Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș


Domenii Medical Dezghetare plasma, incalzire sange / solutii perfuzabile / textile

Plasmatherm V - dezghetare ultrarapida a plasmei si incalzirea produselor sanguine si a perfuziilorBarkey - Medical Technology

6269602 leiIn stoc Înapoi
Cod: 00010842 Prezentare: Buc.

Specificatii

Barkey Plasmatherm V dezgheata plasma proaspat congelata și încălzește sângele total, concentratul eritrocitar, Octaplas LG® sau soluțiile perfuzabile cu până la 30% mai rapid comparativ cu Plasmatherm standard.
CE 0123; DIN EN ISO 13485
MDD 93/42Barkey Plasmatherm V este conceput pentru o manipulare simplă și intuitivă și oferă funcții de operare suplimentare. De exemplu, sunt disponibile: meniu în limba romana, programe rapide și software de documentare opțional.


Accesarea rapida a programelor pentru sânge, plasmă, Octaplas, iar utilizatorul poate personaliza timpul și temperatura (dacă sunt conforme cu liniile directoare aplicabile naționale privind transfuziile).
Barkey plasmatherm V poate fi utilizat într-un interval de temperatură între +37°C și +45°C.


Efortul de intretinere a echipamentului, pentru utilizator, este minim. Astfel, o schimbare a apei din pungile Plasmatherm V este necesară doar o dată pe an.


Barkey Plasmatherm V oferă posibilitatea documentării electronice a procesului de încălzire sau decongelare. Instrumentul de înregistrare Barkey TCP poate fi utilizat pentru a inregistra codurile de bare, utilizatorul dispozitivului, timpul de control al temperaturii și temperatura programului executat etc.


 

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png
Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.