Laborator Expert
Comanda minimă 115 lei (T.V.A. inclusă). Transport gratuit.
0 produse - 0 leiCoș

Noutăți

Dispozitive medicale pentru incalzirea pacientilor22 August 2017 Dispozitive medicale pentru incalzirea pacientilor">

UniqueTemp° de la Geratherm / Germania - Combinatia unica de sistem de incalzire de inalta performanta si tehnologie sofisticata de siguranta, cu senzor, ofera un suport profesional sustinut tuturor operatiunilor chirurgicale.

BENEFICII Anestezie: - Conducerea optima, directa a caldurii - Perioada foarte scurta de incalzire si distributie uniforma a caldurii - Poate fi conectat la orice numar de paturi de incalzire Chirurgie: - Ventilator fara zgomot - Fara contaminare cu germeni sau particule prin agitarea aerului - Fara emisie de caldura in mediu Managementul interventiei chirurgicale: - Sistemul de incalzire cu cel mai mic cost per aplicatie (cu huse reutilizabile) - Calculul precis al costului pe unitatea de timp - Fara costuri de rulare la schimbarea filtrelor de aer contaminate

Management State-of-Art al calitatii si respectarea stricta a tuturor standardelor pentru a asigura longevitatea si securitatea produselor noastre.

Mai mult
Cele mai performante pipete au devenit și mai performante - ClipTip17 Octombrie 2016

Timp de decenii, sistemele de pipetare Finnpipette au furnizat ergonomie si o productivitate de neegalat fiind testate in mii de laboratoare și folosite in aplicații din intreaga lume.

Mai mult
Dispozitiv pentru inhalare - Vortex Pari

Sistem pentru toate inhalatoarele cu doza controlata obisnuite (MDI) cu tub metalic antistatic, ce asigura o dozare sigura, indiferent de varsta (de la 0 la +100 ani). Tubul antistatic al VORTEX® ajuta la depasirea acestor dezavantaje ale MDI . Dupa declansarea pulverizarii, pacientul dispune de un timp in care sa inspire medicamentul din VORTEX®. In acest fel este mult mai usor sa coordoneze apasarea si inhalarea, iar dozarea sigura face terapia mai eficienta. Datorita principiului unic de rasucire tip ciclon, norul medicamentos este amestecat in vortex cand pacientul inspira. In aceste conditii picaturile fine sunt directionate direct in plamani si nu se mai formeaza depuneri nedorite de medicament in gura si in gat. VORTEX® se poate spala in masina de spalat vase, se poate fierbe, dezinfecta si steriliza pentru utilizare in spitale. Mastile livrate sunt detasabile si interschimbabile.

Mai mult
Detergenti ecologici certificati18 Ianuarie 2017 Detergenti ecologici certificati">

Detergenti ecologici atat pentru uz profesional cat si casnic (curatenie pentru toate suprafetele, pentru geamuri, pentru vase, detartrant, degresant).

Detergenti ecologici certificati la nivel european.

Fabricati in Franta.

Mai mult
Centrifugă pentru prelucrarea concomitenta a 16 pungi cu sânge (16*500ml)24 Ianuarie 2017

Cu o capacitate îmbunătățită de 16 pungi de sânge cu un volum de 500ml, noua centrifuga Thermo Scientific TM Sorvall TM BP 16 special conceputa pentru centrele de transfuzie, face prelucrarea volumelor mari mai ușoara și mai convenabila, folosind protocoalele pe care deja le-ați validat și este în conformitate cu standardele globale.

Mai mult
Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.