Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș

Noutăți

IMPORTANT! Preturi in curs de actualizare!IMPORTANT! Preturi in curs de actualizare!">

Dorim sa va informam ca preturile de pe site-ul www.laborator-expert.ro sunt in curs de actualizare si este posibil, ca pentru unele articole, sa fiti sunati de catre colegele mele pentru a confirma comanda.

Va multumim pentru intelegere!

Mai mult
Noul model Plasmatherm V dezgheata plasma în aproximativ 7 minute!15 Ianuarie 2021

Datorită paletei inovatoare dotata cu tehnologia Smart motion, Plasmatherm V dezgheata PPC în aproximativ 7 minute* și este cu până la 30% mai rapid decât modelul Plasmatherm standard.

Paleta amestecă apa din pernele de încălzire și pungile cu plasma. Acest lucru vă permite să dezghețați mult mai repede - menținând același nivel de siguranță, fiabilitate și igienă.

* S-au folosit pungi de 600 ml CompFlow / Fresenius, volum approx. 265 ml; tempratura programata la 45°C pentru o punga cu plasma.

Mai mult
AuraAir - tehnologie de ultima generatie pentru filtrarea si dezinfectarea aerului, actiune tripla: UV-C, Sterionizer, HEPA impregnat cu cupru

Detecteaza si analizeaza poluanții, apoi curăța imediat aerul. Uimitor și conectat, Aura Air gestionează complet și inteligent calitatea aerului din interior.

Aura Air este primul produs de filtrare, dezinfecție și monitorizare a calitatii aerului care a trecut cu succes studiile clinice legate de eficacitatea sa împotriva coronavirusului COVID-19. Același spital care a efectuat testele, ales de Newsweek drept unul dintre primele 10 spitale clinice din lume, Sheba Medical Center folosește Aura Air în secțiile COVID-19 și in spatiile comune de când a început pandemia.

Aura Air este o soluție completă pentru detectarea, analiza și purificarea aerului. Aparatul detectează, purifică, urmărește și notifică toate aspectele legate de calitatea aerului acolo unde este amplasat. Aparatul este foarte usor de utilizat si se poate programa automat sau manual.

1. Detectie AuraAir detecteaza calitatea aerului in interior si exterior prin monitorizare in timp real datorita senzorilor inteligenti incorporati. Datorita celor 9 senzori incorporati, Aura Air detecteaza: temperatura, umiditatea, fumul, CO, CO2, particule PM2.5, particule PM10, VOC (compusi volatili organici), gaze.

2. Personalizare echipament In cazul setarii automate (cu ajutorul telefonului) aparatul se poate personaliza cu ajutorul unui asistent care in functie de profilul si afectiunile utilizatoului va oferi cele mai...

Mai mult
Test rapid Ag (antigen) Covid-19, proba prelevata nazofaringian, 20 teste/cutie, rezultat in 5-8 minute

Poate fi facut acasa! Interpretare usoara!

AVANTAJE TEST RAPID BIOCREDIT COVID-19 Ag: - rezultat rapid: 5-8 minute - reprezinta o procedura simpla, rapida si ieftina - nu necesita reactivi suplimentari sau prelucrari ulterioare - certificat CE.

Componentele kitului: - Fiecare test rapid este sigilat in propriul ambalaj - 20buc - Tub de diluent pentru testare - 20 de flacoane - Capace cu filtru - 20 buc - Tampon sterilizat pentru recoltarea probelor nazofaringiene - 20 buc - Instructiuni de folosire

Caracteristici de performanta BIOCREDIT COVID-19 Ag a fost evaluat prin PCR. Rezultatele sunt rezumate în următorul tabel: 1. Sensibilitate și specificitate:98% 2. Precizia testului s-a determinat prin rularea de trei ori a analizei probelor representative, in trei loturi, folosind următorul panou de probe: negativ, pozitiv scăzut, pozitiv mediu și pozitiv puternic. Toate probele sunt identificate corect 100% din timp. 3. Reactivitate încrucișată BIOCREDIT COVID-19 Ag a fost testat fata de 20 de microorganisme și virușuri cu care ar putea reacție încrucișată. Rezultatele au arătat că BIOCREDIT COVID-19 Ag nu a avut nici o reacție încrucișată cu microorganisme și virușuri, cu excepția reacției încrucișate foarte slabe cu SARS-coronavirus. 4. Interferențe BIOCREDIT COVID-19 Ag a fost testat cu 14...

Mai mult
Lansare centrifuga X4R Pro CTS pentru terapii celulare și genetice, Thermo Scientific Cell Therapy Systems (CTS)20 Septembrie 2020 Lansare centrifuga X4R Pro CTS pentru terapii celulare și genetice, Thermo Scientific Cell Therapy Systems (CTS)">

Ca parte a angajamentului continuu față de inovație, Thermo Scientific a lansat un portofoliu complet de produse concepute pentru a permite pornirea rapidă a producției clinice și comerciale de terapii celulare și genetice, compatibilă cu actualele bune practici de fabricație (cGMP).

Echipamentele de laborator Thermo Scientific Cell Therapy Systems (CTS) sunt alcătuite dintr-o gamă cuprinzătoare de echipamente cheie de laborator utilizate în mod obișnuit în fabricarea terapiei celulare și genetice, inclusiv hote de siguranță biologică, centrifuge și incubatoare cu CO2.

Mai mult
Frigider pentru depozitarea medicamentelor și a produselor termosensibile, DIN 58345, DOCTOR 8521 Iunie 2020 Frigider pentru depozitarea medicamentelor și a produselor termosensibile, DIN 58345, DOCTOR 85">

Echipat complet.

In conformitate cu standardul DIN 58345 pentru stocarea medicamentelor

Frigider compact ce poate fi complet încorporat în mobilier, ideal pentru a fi instalat în laboratoare, spitale, aziluri, cabinetele stomatologice, veterinare și farmacii și pentru depozitarea medicamentelor și a produselor termo-sensibile.

DOCTOR 85 combina componentele profesionale, dispozitivele de siguranță și echiparea interna completa, fără a adăuga alte accesorii.

Cele 3 sertare extractabile și etanșe, cu divizoare și un raft optimizează utilizarea volumului interior.

Lumina LED pentru o vizibilitate bună a camerei interioare.

Volum net: 85 litri

Mai mult

Echipament dezinfectie UV-C cu XENON, cu program COVID, model YANEX-2M1 Mai 2020 Echipament dezinfectie UV-C cu XENON, cu program COVID, model YANEX-2M">

Programe dedicate pentru dezinfectie: COVID / Clostridium difficile / BACTERII

Tehnologia se bazează pe dezinfectarea simultană a aerului și a suprafețelor de microorganisme și viruși prin lumina ultravioletă de mare intensitate cu spectru continuu (200-400 nm). Sursa de lumină este o lampă xenon pulsată care generează iradierea de spectru continuu în zona de la 200 la 700 nm.

Mecanism

Lumina UV de spectru continuum initiaza procesele distructive in structurile de baza ale celulei responsabile pentru activitatea sa vitala: • Fotohidratia - atragerea moleculelor de apa inhiband astfel activitatile vitale ale celulelor; • Fotoruperea - ruperea lanturilor ADN; • Fotodimerizarea - vatamarea legaturilor ADN; • Fotolegarea incrucisata - vatamarea peretilor celulari si cauzarea lizei

Mai mult

Sistem pentru incalzirea pacientilor - IOB Warming Unit7 August 2018

Dimensiuni: H28cm x D22cm x W22cm Greutate: 5.4 kg Nivel zgomot: <55 dBA Temperatura de lucru: Inalta: 43º ± 2ºC Medie: 38º ± 2ºC Joasa: 32º ± 2ºC Alimentare: 220-240 VAC, 50 Hz, 8 A Standarde: IEC 60601-1, IEC 60601-1-2, IEC 60601-1-8, IEC 80601-2-35 Filtru foarte eficient: 0.2 μm , 500 ore de functionare

Mai mult
Cele mai performante pipete au devenit și mai performante - ClipTip17 Octombrie 2016

Timp de decenii, sistemele de pipetare Finnpipette au furnizat ergonomie si o productivitate de neegalat fiind testate in mii de laboratoare și folosite in aplicații din intreaga lume.

Mai mult
Detergenti ecologici certificati18 Ianuarie 2017 Detergenti ecologici certificati">

Detergenti ecologici atat pentru uz profesional cat si casnic (curatenie pentru toate suprafetele, pentru geamuri, pentru vase, detartrant, degresant).

Detergenti ecologici certificati la nivel european.

Fabricati in Franta.

Mai mult
Centrifugă pentru prelucrarea concomitenta a 16 pungi cu sânge (16*500ml)24 Ianuarie 2017

Cu o capacitate îmbunătățită de 16 pungi de sânge cu un volum de 500ml, noua centrifuga Thermo Scientific TM Sorvall TM BP 16 special conceputa pentru centrele de transfuzie, face prelucrarea volumelor mari mai ușoara și mai convenabila, folosind protocoalele pe care deja le-ați validat și este în conformitate cu standardele globale.

Mai mult
Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.